Porto Francos uksed avanud UDU restoranis kohtuvad maailmaköökide põnevad maitsed
07.06.2024

Porto Franco Kai t 4 hoones avas uksed uus restoran, kus menüü autor ja peakokk Margo Paluoja on kokku toonud esmapilgul väga erinevad, kuid samas omavahel harmoneeruvad köögid, pakkudes erinevate kontinentide maitseid kokku miksides tõelisi üllatusi.

Populaarseid restorane juhtinud ja parima noorkoka tiitli pälvinud Margo Paluoja kulinaarseks käekirjaks on mänguliselt, kuid teadmiste- ja kogemustepõhiselt uute koosluse loomine.

«Olen põhirõhu pannud sellele, et toit oleks seksikas, lopsakas ja mänguline ning loomulikult ka maitsev,» rääkis menüü loonud Margo Paluoja. «Minu jaoks on kõige olulisem tooraine ja maitsete tasakaal.»

Uus restoran on avatud iga päev, kuid kontseptsioon jaguneb kaheks – päeval pakutakse lõunapakkumisi ja sushit ning teisipäevast kuni laupäevani saab õhtuti nautida Margo Paljuoja signatuurmenüüd. Reedeti ja laupäeviti muutub UDU kokteilibaariks, kus kõrgete lagedega restorani lae all asub muusikat mängima DJ. Olete oodatud, UDU restoran Porto Franco Kai t. 4 hoone 1. korrusel!