Creditstari uus büroo tuleb Porto Francosse
16.12.2022

Rahvusvahelise finantseerimisettevõtte Creditstar Group uus kontor rajatakse Porto Franco vastvalmivasse hoonesse. Büroohoone aadressil Kai tänav 4, mille kogupind on 10 900 ruutmeetrit, valmib käesoleva aasta lõpus ning tähistab Porto Franco kvartali II etapi tööde lõpetamist.

„Kuna ettevõtte tiim on pidevas kasvus ja meie praegune kontoripind ei võimaldanud enam sarnase tempoga kaasas käia, siis otsustasime liikuda suuremale ja kaasaegsemale kontoripinnale,“ ütles Creditstari tegevjuht Aaro Sosaar, „meie suurimaks varaks on töötajaid, mistõttu tahame meeskonnale pakkuda parimaid võimalikke töötingimusi. Innovatiivne ja modernne keskkond on ka heaks motivaatoriks uutele töötajatele ning suurendab olemasolevate meeskonna liikmete efektiivsust. Kontor peab vastama võimalikult palju töötajate eelistustele, olema valgusküllane, mugav ja kreatiivne.“

Sosaar tõi välja, et uus kontor Porto Franco arenduses katab kõik hetkevajadused. „Kontor on avaram, asukoht linna keskel ning lisaks töötsoonidele saame nüüd pakkuda oma inimestele ka mõnusaid vabaaja veetmise ning co-working tsoone.“

„Creditstari meeskond on hoolikalt panustanud, et uues kontoris saaks kasutusele võtta nutikad lahendused ning et ruumid tuleks nende enda nägu,“ ütles Porto Franco tegevjuht Rauno Teder, „mõistagi soovin ettevõttele edu ning sisukaid tööpäevi linna südames.“


Rahvusvaheline finantseerimisettevõte Creditstar Group on pangavälise väikefinantseerimise üks teerajajaid Eestis ning pakub teenuseid enam kui miljonile kliendile kaheksas Euroopa riigis. Creditstar finantstehnoloogia võimaldab pakkuda eraisikutele paindlikku tarbijakrediiti ja täiendavaid finantsteenuseid. Porto Franco kvartali II etapp valmib käesoleva aasta lõpus, ehitajateks on Mapri Ehitus ja NOBE. Hoonet on omanäoliste kaarjate akendega, autoriteks Ott Kadarik ja Mihkel Tüür Arhitektuuribüroost Kadarik Tüür Arhitektid.