Maserati avas Tallinna südalinnas uue salongi ja töökoja ning esitles elektrilist Grecalet
25.04.2024

Porto Franco Kai tn. 4 hoone esimesel korrusel avati uus Maserati esindussalong koos hooldusalaga. Esindussalongi juurde kuulub ka autopesula.

Seni Exploreri Ärimajas asunud Maserati esindus kolis paar maja edasi Porto Franco Kai t. 4 hoonesse, kus nüüd asub täielikult Maserati brändile vastav esindussalong koos suure hooldustöökoja ning ka vähekasutatud teiste luksusautode Bentley ja Aston Martin müügiruumiga. Hoolduse ja autopesu pesuaja broneerimine käib läbi Maserati Tallinn kodulehe.

Esindussalongis saab näidiste abil komplekteerida enda maitsele vastava auto ning muidugi mudelitega ka lähemalt tutvuda. Hetkel on esindussalongis aukohal Maserati 75. aastapäeva eriversioon GranTurismo Trofeo sportautost.

Kohal oli ka esimene Grecale Folgore, mis toob linnamaasturi 530-hobujõulise sisepõlemismootoriga Trofeo versioonide kõrvale ka täiselektrilise variandi. Autol on kaks elektrimootorit, seega nelikvedu, võimsust 410 kW (550 hj) ja 820 Nm pöördemomenti. Kiirendus 0-100 km/h võtab 4,1 sekundit ning elektriline sõiduulatus on WLTP-tsükli järgi 501 kilomeetrit.